top of page

'Meer Maleizen' met de langste brunch(tafel), Chalestival en Apero National



OVERIJSE/MALEIZEN - In Maleizen start 'Cultuur in je Buurt' onder het motto 'Meer Maleizen' alsook een nieuwe traditie in het park Michiels. Op zondag 25 juni vanaf 10 uur kan je aan Chalet Maleizen tijdens de langste zondag van het jaar immers aanschuiven aan de langste tafel in het leukste park om te genieten van een heerlijke brunch op de muzikale tonen van Tros Tunes.

Voor de luttele prijs van 12€ (8€ tot 12jaar) wordt een uitgebreid buffet voorzien met pistolets, koffiekoeken, beleg, eitjes, fruit, …. inclusief koffie, thee, chocolademelk maar ook glaasje cava, fruitsap, frisdrank of bier. Iedereen is welkom en breng gerust familie, vrienden, buren, jong en oud mee zodat men Maleizen kan laten bruisen! Reserveren via https://forms.gle/sAAznuvbxgX4CBC29 (zie ook qr code) of 0478/416274. Na de brunch is er vanaf 14u30 een fietstocht door Maleizen. Hiervoor kan je inschrijven via https://www.overijse.be/activiteiten/detail/1853/fietstocht-naar-maleizen. En meteen is dit ook het startschot van Chalestival 2023




Terraske

Verschillende verenigingen uit Maleizen organiseren samen een feestweek in Park Michiels. Na de brunch met live muziek volgen verschillende terrasjes met hapjes, tapjes en veel live muziek. Maandag 26 juni verwelkomt Chiro Maleizen vanaf 15u30 op zijn Terraske au soleil. Iedereen is welkom, jongeren na de school en ouderen na het werk. Woensdag 28 juni houdt de ouderraad VBS Maleizen vanaf 17 uur de bar open met springkasteel en film voor de jongsten en optreden Playground voor de ouderen. Vrijdag 30 juni trapt Chalet Maleizen de zomervakantie af met een after work drink met vanaf 16u met cocktails en dj’s. Zaterdag 1 juli sluit Chalet Maleizen vanaf 18u af met een Vlaamse avond vol Nederlandstalige muziek en speciale bieren. Chalestival is gratis en maakt deel uit van het programma Cultuur in je Buurt onder het motto Meer Maleizen.





Apero National, 21 juli

Op de nationale feestdag is het gezelligheid troef in Maleizen. Dorpsraad Maleizen organiseert vanaf 14 uur Apero National in park Michiels . Je kan er genieten van de zon, een cocktail en live optredens van diverse bandjes en dj’s. De toegang is gratis. Je kan je er ook inschrijven voor de Dorpsloop die op 22 september zal plaatsvinden tijdens Maleizen Feest en Loopt. Al deze activiteiten maken deel uit van het programma van Cultuur in je Buurt, onder het motto ‘Meer Maleizen’.



206 weergaven1 opmerking
bottom of page