top of page

Matthieu 'den Bolle' gaat blind trouwen op VTMOVERIJSE - De nieuwe kandidaten voor het VTM-programma 'Blind getrouwd' zijn bekend. En of dit dan regionieuws is? Deels wel want onder de mannelijke kandidaten vonden we 32-jarige Matthieu Angel uit .....Overijse terug.

Matthieu – bij zijn vrienden beter bekend als ‘den Bolle’ – is team manager in de IT bij een supermarktketen. 'Na de werkdag is hij vaak te vinden in de druivenserre die hij onderhoudt met vrienden of op café voor een spelletjesavond. Een sociaal man dus, maar ook sportief: lopen, boulderen en hiken behoren tot zijn hobby’s. Net als reizen, het liefst met de rugzak', laat VTM weten. 'Bovenaan zijn bucketlist: Mongolië. Liefst te paard. Al kan hij niet paardrijden. In de liefde is Matthieu op zoek naar “een positief ingestelde vrouw”. Iemand die er net als hij helemaal voor wil gaan. En iemand die binnen een relatie streeft naar evenwicht tussen vrijheid en connectie, net zoals hijzelf. “Ik leef graag voluit en doe graag veel nieuwe ervaringen op”, zegt Matthieu. “Meedoen aan Blind getrouwd past dus perfect bij wie ik ben.”


Scoren

De acht deelnemers wagen zich straks aan het avontuur van hun leven. Zoals dat gaat in het programma kennen de deelnemers elkaar niet van tevoren wanneer ze beslissen met elkaar te trouwen. 'Alle koppels doen dat trouwens op dezelfde dag en komen nadien samen om het huwelijk en petit comité te vieren op een gezamenlijk trouwfeest. Na de huwelijksreis en een pittige periode die samenwonen heet, moeten ze na een zevental weken beslissen: zijn ze klaar om ook de rest van hun leven samen te blijven?', klinkt het. Hoedanook, VTM gaat scoren bij een niet onaardig deel van de Overijsenaren.

(Foto's © VTM)


Matthieu Angel


856 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page