top of page

Mama's Jasje met 'Dagboek van een zanger' in Den Blank
OVERIJSE - In 2020 vierden ze hun 30ste verjaardag met een grote comeback. Zo was er de passage in Liefde Voor Muziek, wekelijkse radio-uitzendingen op JOE, een gouden album en een succesvolle jubileumtournee langs Den Blank en de Druivenfeesten.

Ze lieten er op meesterlijke wijze de ene onsterfelijke klassieker na de andere door de boxen knallen. "Zo Ver Weg", "Een Teken Van Leven", "Doe Het Licht Maar Uit", "Als De Dag Van Toen", … het publiek had aan een half woord genoeg om ze uit volle borst mee te zingen.

Ze zijn nog lang niet uitgezongen. De warme stem van Peter is zoals goede wijn: hij wordt beter met de jaren. Voor dit concert grasduint hij in zijn 33-jarige carrière en kiest z'n meest autobiografische nummers. Zowel nummers van Mama’s Jasje als intieme liedjes van hem als soloartiest komen aan bod. Hij schuwt daarbij de persoonlijke verhalen niet. In een sfeervolle setting, met een handvol topmuzikanten brengt hij tekst en muziek die door merg en been gaan.


Met Peter Vanlaet - zang, Bert Verschuren – gitaar , Didier Deruytter - keyboard , Chantal Kashala – backing vocals en Stevel Kashala – backing vocals


Organisatie: Rotary Club Overijse-Zoniën

Op zaterdag 20 januari 2024 om 20u30 in CC Den Blank , Begijnhof 11 , 3090 Overijse

Prijs: Basistarief €22 - UiTPAS €19,8 - UiTPAS met kansentarief €4,4


Foto's © Michel Van Mullem

60 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page