top of page

Machine- en wagenpark verrijkt met graaflaadmachineHULDENBERG - Vandaag werd in Huldenberg een nieuwe graaflaadmachine voor de dienst Werken in Eigen Beheer (WEB) geleverd. Het is de laatste van een reeks investeringen die de gemeentelijke technische dienst efficiënter en duurzamer laat functioneren.

'Voor de kleinere werktuigen zoals bijvoorbeeld bosmaaiers kiezen we voor professionele elektrische machines. Voor het zware rollend materieel investeerde Huldenberg in machines met Stage V motoren (vergelijkbaar met Euro6) met roetfilters', aldus GROEN-schepen Luc Robyn (Foto onderaan).

Met zo'n graaflaadmachine heb je meteen een wiellader en graafmachine in één en dat is uiteraard voordeliger dan het aanschaffen van twee aparte machines. 'Een graaflaadcombinatie heeft bovendien minder onderhoud en minder plaats nodig. Met een groot aanbod van toebehoren is de graaflaadcombinatie in verschillende sectoren erg nuttig: openbare besturen, wegenwerken, recyclage en zelfs in tuin & park', luidt het.
26 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page