top of page

Lokale drugdealer uit Hoeilaart aangehouden, huiszoeking in OverijseOVERIJSE/HOEILAART - Eind vorige maand heeft de lokale recherche een huiszoeking uitgevoerd bij een persoon die verdacht wordt van verkoop van verdovende middelen. De zoeking werd in Overijse uitgevoerd in samenwerking met een drugshond van de federale politie.

In de woning werd een aanzienlijke hoeveelheid cannabis aangetroffen alsook andere soorten verdovende middelen (extacy, cocaïne, amfetamines en crystal meth). Naast de verdovende middelen werden ook verschillende attributen, zoals verpakkingszakken, een weegschaal, werktuigen om te versnijden, gsm-toestellen en cash-geld aangetroffen. Betrokkene werd door de recherche meegenomen voor verhoor en werd later op de dag voorgeleid bij de onderzoeksrechter. De onderzoeksrechter heeft de verdachte aangehouden; betrokkene blijft momenteel in voorhechtenis. Het gerechtelijk onderzoek wordt verder gevoerd.

Drugs is een prioriteit voor politiezone Druivenstreek! Ook de lokale recherche voert regelmatig onderzoeken in dit kader. Zo werd enkele maanden geleden hoger vermelde drugdealer uit Hoeilaart aangehouden voor de verkoop van drugs.


Foto Michel Van Mullem

262 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page