top of page

Komende films in Den Blank: van een familiefilm over de liefde van je leven tot muzikale biografieOVERIJSE - Tijd om weer enkele aanstekelijke filmprenten op je los te laten. En je hoeft er niet ver voor te reizen. Den Blank ontvangt je graag met open armen.


ZEPPOS: HET MERCATORSPOOR

Donderdag 3 november 2022 om 15 u.

Op zijn 18de verjaardag erft digital native Benjamin Kurrel het nalatenschap van zijn vermiste vader Ben Kurrel: een doos met hele oude voorwerpen, waaronder een zeer zeldzaam oud boek. Wanneer hij het antieke boek aan Slien schenkt, het meisje waar hij een oogje op heeft, zet hij onbedoeld een kettingreactie in beweging. Een oude man die zich voorstelt als Zeppos heeft grote interesse in het boek, dat ooit aan cartograaf Mercator heeft toebehoord.

9+ Een familie- en avonturenfilm van Douglas Boswell met Carry Goossens, Britt Scholte, Nathan Naenen, Koen De Bouw, Nora Gharib en Carlos Schram. Vlaams gesproken.
ANIMALS

Woensdag 9 november 2022 om 20 u.

Brahim is een jonge man, de oogappel van zijn moeder. Op een dag zal hij de liefde van zijn leven vinden. Hij zal een gezin stichten, iedereen zal trots zijn op hem. Op een dag zal hij volwassen en geslaagd zijn in het leven. Op een dag…

18+ Voor 'Animals' baseerde Nabil Ben Yadir zich op waargebeurde feiten om een rauw en aangrijpend verhaal te brengen, een boeiende en compromisloze reflectie op geweld en het vermogen van de mens om het onnoemelijke te begaan.

In samenwerking met het Holebifilmfestival 2022. Een Belgische drama van Nabil Ben Yadir met Soufiane Chilah (Black, Home, Dode hoek, ...) in de hoofdrol. Frans gesproken, Nederlands en Frans ondertiteld.
ELVIS

Woensdag 16 november 2022 om 15 u. en 20 u.

De film verkent het leven en de muziek van Elvis Presley, gezien vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager kolonel Tom Parker. Het verhaal beschrijft de meer dan 20 jaar beslaande complexe dynamiek tussen Presley en Parker, van Presley’s doorbraak tot aan zijn status als ongekende superster, tegen de achtergrond van het veranderende culturele landschap en het verlies van onschuld in Amerika. Centraal in die reis staat een van de belangrijkste en invloedrijkste mensen in het leven van Elvis: Priscilla Presley.

Een biografische film van Baz Luhrmann met Austin Butler in de hoofdrol.


Tickets verkrijgbaar via www.denblank.be of aan het infopunt. Infopunt Vrije Tijd, Begijnhof 13, 3090 OVERIJSE. t 02 687 59 59, vrijetijd@overijse.be .

35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page