top of page

Komende films in Den Blank, Overijse


OVERIJSE - Maak je woensdagavond nog spannender door een film mee te pikken vanuit de knusse zetels van GC Den Blank. Hierbij alvast wat er de komende weken zoal te zien is.KING RICHARD

Woensdag 21 september 2022 om 20 u.

Winnaar van de Oscar voor beste mannelijke hoofdrol - Will Smith. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal dat iedereen zal inspireren.

De film volgt Richard Williams, een volhardende vader van twee van de grootste atleten aller tijden die de wereld van het tennis uiteindelijk voorgoed zullen veranderen. Met een duidelijk beeld van hun toekomst voor ogen en met behulp van onconventionele methodes is Richard vastbesloten om van Venus en Serena Williams, die opgroeien in de arme wijk Compton, wereldberoemde tennissterren te maken. Deze ontroerende film belicht hoe belangrijk familie, doorzettingsvermogen en onwrikbaar vertrouwen zijn om iets onmogelijks te bereiken en de wereld te veranderen.


12+ / Een biografisch drama van Reinaldo Marcus Green met Will Smith, Saniyya Sidney en Demi Singleton in de hoofdrollen. / Engels gesproken, Nederlands en Frans ondertiteld.
NOWHERE

Woensdag 28 september 2022 om 20 u.

Ex-vrachtwagenchauffeur André vult zijn dagen met het opknappen van een afgelegen baancafé. Zijn routineuze bestaan wordt opgeschrikt wanneer hij de dakloze tiener Thierry betrapt op een poging tot inbraak. Sterk geraakt door zijn verhaal, neemt André hem onder zijn hoede en gaan ze op zoek naar een spoor van Thierry’s familie. Tijdens de roadtrip groeit niet alleen een bijzondere vriendschap maar ook het besef dat ze elkaar nodig hebben om het verleden te laten rusten.


12+ / Een Vlaams drama van Peter Monsaert met een fantastische vertolking door een ongeziene Koen De Bouw in zijn meest kwetsbare rol ooit en de jonge, talentvolle Noa Tambwe Kabati.

Vlaams gesproken, Nederlands en Frans ondertiteld.
INEXORABLE

Woensdag 5 oktober 2022 om 20 u.

Succesvol schrijver Marcel trekt samen met zijn vrouw Jeanne en hun dochter Lucie in in het kolossale landhuis van zijn schoonfamilie. Marcel hoopt vurig dat zijn nieuwe optrekje hem zal verlossen van zijn writer’s block, zodat hij eindelijk een waardig vervolg op zijn hitroman Inexorable kan schrijven. Al snel verschijnt er afleiding in de vorm van Gloria: een timide en ongemakkelijke jonge vrouw, zonder eigen huis of familie, die toevalligerwijs goed klikt met Lucie. Ze wordt met open armen ontvangen als oppas en draait al gauw mee in het huishouden. Wanneer Gloria aan Marcel opbiecht dat zijn boeken haar door heel wat donkere momenten heen hebben gesleept, kan Marcel zich nog moeilijk beheersen. Hij raakt volledig in de ban van de jonge vrouw, met een reeks onvermijdelijke gebeurtenissen als gevolg.


16+ / Een thriller van Fabrice du Welz met Benoît Poelvoorde, Alba Gaia Bellugi en Mélanie Doutey in de hoofdrollen. / Frans gesproken, Nederlands en Frans ondertiteld.


Tickets verkrijgbaar via www.denblank.be of aan het infopunt. Infopunt Vrije Tijd, Begijnhof 13, 3090 OVERIJSE. t 02 687 59 59, vrijetijd@overijse.be .

151 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page