top of page

Komende films in CC Den Blank


OVERIJSE - Komende woensdagen kan je in Den Blank naar een dramafilm van de broers Dardenne, een dramatische komedie en drama van Adil El Arbi en Bilall Fallah.TORI ET LOKITA

Woensdag 18 januari 2023 om 20 u.

Winnaar van de speciale jubileumprijs voor de 75ste verjaardag van het Filmfestival van Cannes. België, vandaag. Een jongen en een tienermeisje zijn alleen van Afrika naar hier gereisd. Ze zetten hun onoverwinnelijke vriendschap in om de moeilijke omstandigheden van hun verblijf aan te kunnen.

Een dramafilm van Jean-Pierre & Luc Dardenne met Pablo Schils, Joely Mbundu, Alban Ukaj, Tijmen Govaerts, Charlotte De Bruyne, Nadège Ouedraogo en Marc Zinga.TRIANGLE OF SADNESS

Woensdag 25 januari 2023 om 20 u.

Winnaar van de Gouden Palm op het Filmfestival van Cannes 2022.

De modellen Carl en Yaya worden uitgenodigd voor een luxe cruise met aan boord een bont gezelschap aan rijke passagiers, waaronder een Russische oligarch, Britse wapenhandelaars en een eigenzinnige, alcoholische, Marx-citerende kapitein. In eerste instantie oogt alles als de perfecte Instagram post, maar er is een hevige storm op komst. De cruise eindigt catastrofaal en het koppel strandt met een groep miljardairs en een schoonmaakster op een onbewoond eiland. In een strijd om te overleven wordt de hiërarchie volledig op zijn kop gezet.

Een dramatische komedie van Ruben Östlund met Woody Harrelson, Harris Dickinson en Charlbi Dean Kriek.REBEL

Woensdag 1 februari 2023 om 20 u.

Wanneer Kamal besluit zijn leven te beteren, verlaat hij België om oorlogsslachtoffers in Syrië te helpen. Maar eens aangekomen wordt hij al snel gedwongen om zich bij een gelovige militie aan te sluiten en zit hij vast in Raqqa. Ondertussen wordt zijn jongere broer Nassim thuis in Brussel een gemakkelijke prooi voor radicale rekruteerders, die hem beloven hem te herenigen met zijn grote broer. Hun moeder, Leila, vecht om het enige wat ze nog heeft te beschermen: haar jongste zoon.

Een dramafilm van Adil El Arbi en Bilall Fallah met Amir El Arbi, Aboubakr Bensaihi, Lubnah Azabal, Ala Riani en Tara Abboud.

41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page