top of page

Komende films in CC Den BlankINEXORABLE

Woensdag 5 oktober 2022 om 20 u.

Succesvol schrijver Marcel trekt samen met zijn vrouw Jeanne en hun dochter Lucie in in het kolossale landhuis van zijn schoonfamilie. Marcel hoopt vurig dat zijn nieuwe optrekje hem zal verlossen van zijn writer’s block, zodat hij eindelijk een waardig vervolg op zijn hitroman Inexorable kan schrijven. Al snel verschijnt er afleiding in de vorm van Gloria: een timide en ongemakkelijke jonge vrouw, zonder eigen huis of familie, die toevalligerwijs goed klikt met Lucie. Ze wordt met open armen ontvangen als oppas en draait al gauw mee in het huishouden. Wanneer Gloria aan Marcel opbiecht dat zijn boeken haar door heel wat donkere momenten heen hebben gesleept, kan Marcel zich nog moeilijk beheersen. Hij raakt volledig in de ban van de jonge vrouw, met een reeks onvermijdelijke gebeurtenissen als gevolg.


16+ / Een thriller van Fabrice du Welz met Benoît Poelvoorde, Alba Gaia Bellugi en Mélanie Doutey in de hoofdrollen. / Frans gesproken, Nederlands en Frans ondertiteld.
THE BATMAN

Woensdag 12 oktober 2022 om 20 u.

Twee jaar lang heeft Bruce Wayne de straten van Gotham City bewaakt als de Batman. Hij is een schrikbeeld voor criminelen geworden en heeft zo de duistere kant van de stad leren kennen. Met slechts een paar trouwe bondgenoten – Alfred Pennyworth en inspecteur James Gordon – in een stad waar corruptie hoogtij viert, staat de eenzame held voor de gewone burgers symbool voor wraak.


12+ / Een actie- en misdaadfilm van Matt Reeves met Robert Pattinson en Zoë Kravitz in de hoofdrollen / Engels gesproken, Nederlands en Frans ondertiteld.
DOWNTON ABBEY: A NEW ERA

Woensdag 19 oktober 2022 om 20 u.

Van de bekroonde auteur Julian Fellowes. De langverwachte filmrelease van het wereldwijde fenomeen brengt de geliefde cast weer samen op een grootse reis naar Zuid-Frankrijk om het mysterie te ontrafelen van de pas geërfde villa van de gravin Dowager. Een Brits kostuumdrama van Simon Curtis met o.a. Hugh Bonneville, Michelle Dockery, Imelda Staunton, Maggie Smith en Matthew Goode.


Engels gesproken, Nederlands en Frans ondertiteld.


Tickets verkrijgbaar via www.denblank.be of aan het infopunt. Infopunt Vrije Tijd, Begijnhof 13, 3090 OVERIJSE. t 02 687 59 59, vrijetijd@overijse.be .

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page