top of page

Komende Druivenfeesten worden sensueel, erotisch of zelfs obsceenOVERIJSE - Van 19 tot 24 augustus zijn het Druivenfeesten in Overijse. Tot zover de te verwachten en voorspelbare boodschap die de druivengemeente deze namiddag verspreidde. Pas als we lazen dat het thema deze keer 'zinnenprikkelend' luidt, ging er bij ons toch wel een fel kleurtje branden.

Dus wij op zoek naar de betekenis(sen) van het woord. Erotisch, pornografisch, uitdagend, verleidelijk, sensueel, sexy tot zelfs obsceen zegt het woordenboek. Samengevat zou het 'de seksuele lust opwekkend' als uitleg hebben. Onze weermannen en-vrouwen kondigen daarenboven een nogal warme zomer aan. Het gaat daar dus mogelijks flink stomen tussen Hoeilaart en Huldenberg. Er werd ook al een eerste muziekact onthuld. De Mens (foto), in 2015 nog tussen The Selecter (UK) en Les Truttes op Nerorock In Hoeilaart , mag op 21 augustus in Overijse het podium op.

Wat er voorts op de Overijsese Druivenfeesten 2022 als zinnenprikkelend mag worden verwacht, komen we over enige tijd te weten. Spannend zeg.

(Foto copyright Michel Van Mullem)

63 weergaven0 opmerkingen
bottom of page