top of page

Kamp Relax terug met deze keer La douce France in topOVERIJSE - Op Kamp Kwadraat hield men wellicht het hart vast: zou het zondag bloedheet worden of zou Terlanenveld een reeks onweersbuien te verwerken krijgen. In beide gevallen zou het publiek het aangekondigde 'Kamp Relax' links laten liggen. Het werd het een noch het ander. Bij wijlen zelfs fris.

Een Franse chanteuse zorgde echter voor uitbundige dito klanken en herkenbare meezingers.

Het binnenplein werd heel frans opgesmukt. En een fraaie kiosk riep verwachtingen op. Een opwarmende accordeonist speelde echter Spaanse liedjes en dat zette ons op het verkeerde been. Het volume stond ook nogal luid en daarom verhuisden toehoorders-eerste-rij naar verder afgelegen tafels. De zangeres van dienst zei dat ze de dag ervoor nog in Spanje verbleef maar voor het overige klonk ze zo Frans als wat. Haar Edith Piaf-vertolking net als die van Dalida mocht er best wezen.


Petanque

Intussen kon je er van je Ricard nippen of van een overheerlijke crêpes Suzette smikkelen. Er was petanque en een portrettekenaar en kinderen konden gewoon in het zand spelen. En je kon met kar en traktor doorheen de omgeving. Traktor, want het aangekondigde paard was niet beschikbaar.Kwadraat is en blijft een enige omgeving die Overijse moet blijven koesteren. De locatie biedt honderden mogelijkheden al vraagt de omgeving toch eerder om een sereen aanbod. Een klassiek concert bijvoorbeeld of wat kleinkunst. Deze Kamp Relax mocht er al best zijn. Een mens hoeft geen franjes om enig relax gevoel te krijgen. En laat het inderdaad een familiegebeuren zijn.31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page