top of page

Jezus-Eik heeft zijn rommelmarkt terug maar deze keer in BloemenwijkOVERIJSE/JEZUS-EIK - Na drie jaar van Corona-ellende heeft Jezus-Eik eindelijk zijn Rommelmarkt terug tijdens Jezus-Eik Kermis. Maar deze keer vindt ze plaats in het centrum van Jezus-Eik.

'Deze ligging, op wandelafstand van de Mariahof en het GC De Bosuil, maakt van Jezus-Eik Kermis een totaalbelevenis in het dorpscentrum', zegt Guido Maene van het wijkcomité Bloemenwijk. 'Het was al in 2020 gepland dat de Rommelmarkt zou georganiseerd worden in de Bloemenwijk, in de Begonia-, Dahlia en Hortensialaan. Maar het moest om evidente redenen tweemaal uitgesteld worden. Ons wijkcomité heeft onmiddellijk de draad weer opgenomen vanaf het moment dat de COVID-19 restricties wegvielen.'

Naast de standhouders, zijn er een springkasteel, een eetkraam, een ijskar en een muzikale loungebar. En het GC De Bosuil heeft straatanimatie voorzien. 'Met zondag een zacht zonnetje in het verschiet, kan deze editie van de Rommelmarkt tijdens Jezus-Eik Kermis al niet meer stuk, aldus nog Guido Maene.


Zondag 11 september, 9-16 uur, rommelmarkt Bloemenwijk Jezus-Eik

134 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page