top of page

Jelle Cleymans met zomertour langs GC Felix SohieHOEILAART - Jelle Cleymans is back in town en dat is altijd goed nieuws. Bovendien heeft hij na 7 jaar weer een solo-album bij elkaar geschreven. “Roubaix” is voor hem de ideale reden om zijn band nog eens bij elkaar te brengen. In Hoeilaart bijvoorbeeld op een zogenaamde Zalige Zondag.

Hoeilaart telde vroeger meerdere Zalige Zondagen; een eenvoudige en daarom stevige formule met een reeks muziekoptredens in het kleine amfitheater achter het Nerocafé. We herinneren ons ondermeer fraaie concerten van Barbara Dex, Dimitri van Toren en Amaryllis Temmerman. Waarom dit aanbod verdween is ons niet (meer) bekend al bood het fijn vertier voor jong en oud tijdens de lange zomer. Dan had je ook wat als je thuis bleef en niet naar Ibiza of Blankenberge.


Busje

'Met muziek die bruist van het leven en raakt op de plek die het moet raken, toeren ze deze zomer na 6 jaar weer doorheen Vlaanderen', klinkt het over de komst van Cleymans & Co. 'Aangezien het leven niet altijd over asfalt gaat, maar geregeld ook eens over kasseien, zijn de banden van hun busje stevig opgepompt en verheugen ze zich al op een fijn marktplein of op een zinderende festivalweide. Het beste uit de 4 albums van Cleymans, met af en toe een onverwachte cover op de playlist, zal geen enkel luisterend oor onberoerd laten'.

Het evenement is gratis en bij mooi weer gaat het door op het buitenpodium van het GC Felix Sohie. Als dat even zou kunnen.


Jelle Cleymans, zondag 23 juli, 11 uur, GC Felix Sohie, Gemeenteplein Hoeilaart

Een organisatie van Gemeente Hoeilaart en Vrije Tijd in Hoeilaart

83 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page