top of page

Inschrijving woensdagopvang IBO via webwinkel vanaf augustusOVERIJSE - Vanaf augustus kan je je kind(eren) inschrijven voor de woensdagopvang van het IBO, voor de dagen tot het einde van dit jaar. Kleuters kunnen inschrijven vanaf 1/08, oudere kinderen vanaf 8/08. Je doet de inschrijving via de webwinkel.

Je kiest zelf of je kind de hele periode komt, of slechts enkele dagen. Inschrijven voor de periode van januari tot juni 2024 kan later dit najaar, na de opstart van een nieuw softwareplatform.Inschrijven voor de schoolvrije dagen in het najaar van 2023 kan vanaf september, zoals gewoonlijk. Later dit jaar worden ook de inschrijvingen voor volgend kalenderjaar (januari tot juni 2024) gestart, na de uitrol van een nieuw softwarepakket.

'Door personeelstekort kunnen we op dit moment jammer genoeg iets minder opvangplekjes aanbieden dan de voorbije jaren', klinkt het. 'We zijn op zoek naar nieuwe collega’s, en hopen dit op te kunnen lossen. Ken je iemand die perfect zou zijn als kinderbegeleider? Aarzel niet om de vacature te delen'.


Voorrangsregels

Tijdens de eerste week na de start van een inschrijvingsperiode gelden er een aantal voorrangsregels bij het inschrijven: het gaat om kleuters die naar school gaan in Overijs, lagere schoolkinderen met broers of zussen hebben jonger dan 6 jaar die in aanmerking komen of lagere schoolkinderen die naar school gaan in Overijse. Op 1 juli ging ook een nieuw huishoudelijk en retributiereglement in. Zo gebeuren de startmomenten voor inschrijving niet meer op de vaste dagen die de afgelopen jaren gebruikt werden. Deze worden herbekeken en worden steeds tijdig gecommuniceerd. De annuleringstermijn voor het IBO tijdens de vakantie is ingekort van tien naar vijf dagen, om gelijk te lopen met de annuleringstermijn in alle andere periodes. Nog meegeven dat de tarieven met 1 euro zijn verhoogd.

14 weergaven0 opmerkingen
bottom of page