top of page

Infrabel werkt deze maand nog volop verder aan GEN-projectHOEILAART - Infrabel voert werken uit die kaderen in het GEN-project, met als doel om meer treinen van en naar Brussel aan te bieden met kortere reistijden.

Infrabel gaat materiaal afvoeren met vrachtwagens van het station van Hoeilaart richting de R0. De werken bestaan momenteel uit het plaatsen van sporen op de spoorwegbedding en dat tot vrijdag 9 september 2022 en van 12 tot 16 september 2022. De werken vinden overdag tijdens de weekdagen plaats (7-18 uur).

Volgt daarna de aanvoer van machines ter hoogte van station Hoeilaart. Die gaan ballast (= steenslag) onder sporen leggen tijdens de nacht (22-6 uur) van 16 op 17 september 2022. Voor de nacht van 7 op 8 september 2022 werd er ook een vergunning voor nachtwerken aangevraagd, maar deze werd ingevolge de late aanvraag niet goedgekeurd door het college van burgemeester en schepenen.


Asfalt

Verder zijn er grond- en asfalteringswerken aan de spoorwegbedding tijdens het weekend van 9 tot 12 september 2022 (van vrijdagavond 22 uur tot maandagochtend 6 uur).

De machines brengen geluidshinder met zich mee voor de omwonenden (de grootste hinder zal overdag plaatsvinden), alsook werfverkeer en eventuele hinder van de werfverlichting ’s nachts. Van vrijdagavond 9 tot maandagochtend 12 september is er geen treinverkeer. Infrabel stelt alles in het werk om de hinder tot een minimum te beperken.


Voor meer info en in geval van problemen: www.infrabel.be/nl/werven, contact@infrabel.be, tel. 02 525 22 11.

31 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page