top of page

Infopunt Vrije Tijd terug naar Den Blank na grondige verbouwingOVERIJSE - Op 5 april viert Overijse de blijde terugkeer van het Infopunt Vrije Tijd naar de inkom van CC Den Blank. En iedereen wordt uitgenodigd voor een glaasje.

Op maandag 3 april keert het Infopunt Vrije Tijd na een grondige verbouwing terug naar CC Den Blank. Vanaf dan kan je aan de gloednieuwe balie in de inkom terecht voor alle vragen rond vrije tijd in Overijse: tickets boeken, een zaal huren, een evenement organiseren, … Het team van onthaal en administratie staat voor je klaar!


Openingsuren aangepast

Ook de openingsuren worden aangepast: op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag is het Infopunt open van 10 tot 18 uur, op zaterdag van 10 tot 13 uur en op zondag en dinsdag is het Infopunt gesloten.

'Feestelijke opening op 5 april om de verhuis op feestelijke wijze af te ronden, is iedereen welkom op de openingsreceptie op woensdag 5 april om 19 uur. Met een hapje en drankje in de hand kan je de nieuwe inkom van dichtbij komen bekijken. Nadien kan je ook aansluiten op de filmvertoning van die avond', luidt het.


Praktisch

Woensdag 5 april

Van 19 tot 20 uur


Om 20 uur: film ‘The Chapel’

90 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page