top of page

Huldenbergse Feesten 2023 op zoek naar kampioenen en entertainersHULDENBERG - De Huldenbergse Feesten kijken uit naar talent van eigen bodem om op zaterdag 30 september of zondag 1 oktober het feestenpodium 5, 10 tot 15 minuten lang claimt om hun ding te doen.

Zang, dans of stand-upcomedy, wervelende hardrock, een a capella nummer of een vioolsonate? Of liever een goochelshow, een circusact of een recordpoging op-éénhand-staan? Elk talent is er meer dan welkom. De organisatoren bieden een overdekt en centraal opgesteld podium aan met een licht- en geluidsinstallatie die bediend zal worden door een geluidstechnieker (PA). Ook over een kleedruimte of tijdelijke opslag van instrumenten of ander materiaal voor je performance hoef je je geen zorgen te maken. Stuur je kandidatuur naar HBFeesten@huldenberg.be met een kort filmpje, een link of een geluidsopname. Het free podium staat ter beschikking van lokaal talent, laat dus zeker ook weten wat jouw link met Huldenberg is.


Kampioenenhulde

Het afgelopen sportseizoen hebben heel wat Huldenbergenaren hun sportiefste beentje voor gezet tijdens recreatieve en competitieve wedstrijden. Het gemeentebestuur is trots op ál zijn sportieve inwoners maar wil wie een titel binnensleepte extra in de bloemetjes zetten tijdens de Huldenbergse Feesten. Ken jij zo iemand of ben jij het zelf? Nomineer die sportieveling dan via www.huldenberg.be/kampioenenhulde


Heb je bovendien ook leuke ideeën de jaarlijkse feesten? Laat het weten aan HBFeesten@huldenberg.be.


Foto Michel Van Mullem

200 weergaven0 opmerkingen
bottom of page