top of page

Hoofd communicatiedienst na 27 jaren uitgewuifd want met pensioenHOEILAART - 'Je hebt bijna 27 jaren gewerkt voor de gemeente. Een ‘ancien’ dus. Je bent begonnen op het secretariaat en je hebt vervolgens de communicatiedienst, zoals we die vandaag kennen, opgezet. Met de hulp van Olivier en Caroline natuurlijk', aldus Joris Pijpen (Open Vld), schepen van communicatie, bij het afscheid van zijn diensthoofd Greta Uyttenbroeck. (foto)

'Jij hebt meerdere burgemeesters, schepenen en collega’s zien komen en gaan… met ongetwijfeld een lach en een traan. En wellicht ook eens met een zucht van blijdschap. Met jou aan het hoofd van de communicatiedienst had ik de afgelopen 10 jaar een perfecte sparring partner en jouw toewijding, loyaliteit en inzet voor het gemeentebestuur mag gerust legendarisch genoemd worden. Een voorbeeld voor velen. Ik moet toegeven dat ik jouw telefoontjes, om samen uit te vlooien hoe we dit of dat het beste zouden communiceren, zal missen. Maar ik mag zeker niet treuren want met Caroline en Timea is de communicatiedienst in goede handen en ik ben er zeker van dat ze op jou altijd beroep mogen doen voor advies. En heel eerlijk… wellicht zal je van mij ook nog wel eens een belletje krijgen als ik zelf twijfel', klonk het verder.

En wij kunnen ons daar volledig bij aansluiten. Greta stond bekend als een accurate communicator vanuit de gemeente. Rechttoe, rechtaan,... zonder franjes. Het was steeds fijn communiceren met haar.


58 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page