top of page

Het muzikale jaaroverzicht van Otto-Jan Ham & BandOVERIJSE - Otto-Jan Ham blikt samen met zijn uitstekende band terug op het voorbije muziekjaar. En zonder al té veel weg te geven - want het jaar is nog bezig - maar het zou wel eens het meest bijzondere jaar uit de muziekgeschiedenis ooit kunnen gaan worden.

'Ok, dat hebben we vorig jaar ook gezegd, maar toen zeiden we maar wat', klinkt het. 'Ondertussen zijn we gegroeid. Als mens, muzikant en professioneel terugblikker op een jaar dat er muzikaal écht toe deed. Sterker nog, en we zeggen het stellig; 2022 was het beste jaar uit de geschiedenis van de muziek. Ooit. Punt'.

Het wordt een vrolijke voorstelling waarin Otto-Jan op zoek gaat naar de beste nummers van 2022. En die krijg je live te horen, gebracht door de beste muzikanten die er beschikbaar zijn voor een muzikale terugblik als deze. (Otto-Jan wil zelf erg graag meespelen met de band, maar dat krijgen we nog wel uit zijn hoofd gepraat.) Dit muzikale jaaroverzicht is een muzikale, onderhoudende en 100 procent historisch accurate voorstelling voor jong en oud.

Met: Otto-Jan Ham: verteller, Roeland Vandemoortele: zang, gitaar, Maximus: bas, zang, Ron Reuman: drums

Zaterdag 3 december 2022 om 20.30u. CC Den Blank, Begijnhof 11 in Overijse. T 02 687 59 59, vrijetijd@overijse.be, www.denblank.be


Foto Koen Bauters

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page