top of page

Hans Van Cauwenberghe & troep met 'Doe niet zo sapiens!' in TerlanenOVERIJSE/TERLANEN - Op 11 september om 14u30 zijn Hans Van Cauwenberghe & troep te gast in de Sint-Michielskerk Terlanen. Op de affiche de theatervoorstelling 'Doe niet zo sapiens!' voor een publiek vanaf 12 jaar.

Twee jager-verzamelaars confronteren je op uitdagende en humoristische wijze met de manier waarop de mens zich sinds de agrarische revolutie in de nesten heeft gewerkt.

'We vallen ten prooi aan uitbreidingsdrang, overbevolking en massaconsumptie. Met als gevolg een te hoge werkdruk, uitbuiting, armoede, epidemieën, …. Was de oermens die vruchten plukte en op jacht ging zoveel slechter af dan de tweeverdieners die zich kapot werken om hun hypotheek af te betalen?', luidt de synopsis. De voorstelling is geïnspireerd op het boek Sapiens van Yuval Noah Harari.


De voorstelling vindt plaats op drie verschillende pittoreske plaatsen in Terlanen. Bedoeling is dat je van de ene locatie naar de andere wandelt (max. 1,5 km) en duurt 90 minuten.


Locatie Sint-Michielskerk Terlanen / Bollestraat 1 , 3090 Overijse

I

nfo: Tel. 02/687 59 59. Organisatie CC Den Blank, Begijnhof 11 , 3090 Overijse

Contact E-mail - vrijetijd@overijse.be


12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page