top of page

GO 't Kasteeltje voor één dag TomorrowlandOVERIJSE - Uitstappen, schoolreizen, schoolfeesten,... het zijn zo de weerkerende hoogtepunten op het einde van een schooljaar. De schoolfeesten blijven de kers op de taart want toegankelijk voor iedereen en vaak badend in gezellige animatie uit eigen huis. 't Kasteeltje bouwde de school afgelopen zaterdag voor één dag om tot een muziek- en dansfestival. En wat voor eentje...

Het ging er echt aan toe zoals op een echt festival. Hier hoopten de organisatoren ook dat de regen zou wegblijven. Het werd kantje boordje maar al bij al viel het reuze mee. Tomorrowland, Rock Werchter,... elk model werd een beetje tentoon gespreid. Met echte vuurwerkeffecten en dj's die de ene set na de andere door de boxen lieten galmen. Het kreeg af en toe zelfs een Eurovisiesongfestivalsfeertje toen Joost Klein (of wie dacht u?) meermaals op de draaitafel kwam te liggen. En het moet gezegd dat het merendeel van de aanwezigen deze inbreng best kon smaken. We zagen zelfs een hoop ouders de tekst van 'Europapa' meezingen.
Cowboyhoeden

Er werden kosten nog moeite gespaard om de locatie de nodige festivallook te bezorgen. En ook de kinderen en leerkrachten verschenen in fraaie outfits. We zagen veel cowboyhoeden maar dat schijnt te horen bij wat er zich jaarlijks in afspeelt. De beloofde klasoptredens waren weer echt steengoed en de talentenshow zat boordevol goocheltrucs. Voor ons waren het sprinfestival, het snoepfestival, het frietfestival, het schminkfestival,.... meer dan geslaagd en kan er voor worden gezorgd om volgend jaar weer sterk en feestelijk uit te pakken.


Kasteelfestival op GO 't Kasteeltje gezien op zaterdag 1 juni 2024, Overijse

★★★☆☆


foto's © Michel Van Mullem
630 weergaven

Комментарии


bottom of page