top of page

Gek kindertheater om en rond mobilhome van Collectief FiatHOEILAART - Al is het spelaanbod voor thuisblijvende kinderen deze zomer meer dan behoorlijk, toch doen ze er in Hoeilaart nog een schepje bovenop. Eindelijk nog eens met knap kindertheater met name door Tom Viaene en Anke Jochems van Collectief Fiat.

'Mobi Mobi' heet hun allereerste en gekke voorstelling voor iedereen vanaf 6 jaar! Elk jaar trekt het gezin Van Dremmel erop uit met hun mobilhome. Elk jaar gaan ze naar dezelfde plek, spelen ze dezelfde spelletjes, gaan ze naar hetzelfde restaurant, dragen ze dezelfde kleren, maken ze dezelfde wandelingen, lezen ze dezelfde verhalenen maakt de papa dezelfde mopjes. Maar dit jaar hebben de kinderen er genoeg van. Ze nemen het heft in eigen handen. Dit jaar wordt een vakantie om écht nooit meer te vergeten.


Nieuwkomer

Viaene en Jochems spelen innemend, geloofwaardig en weten heel wat theaterelementen zinvol te benutten. 'Mobi Mobi' is fris, toegankelijk en een aangename beloftevolle nieuwkomer in het Vlaams kindertheaterlandschap. Gaan kijken als je niet op vakantie buiten hoeilaart bent. Na de voorstelling (omstreeks 12 uur) kan je gezellig picknicken in de tuin van het GC Felix Sohie. 'Breng je gevulde frigobox, dekentje en servetjes mee. Spelmateriaal wordt voorzien. Na afloop kan je nog nagenieten met een lekker ijsje en je wagen aan de Nerowandeltocht!', klinkt het.


'Mobi Mobi' door Collectief Fiat aan GC Felix Sohie, Gemeenteplein 39 Hoeilaart op 31 juli van 10u30. En helemaal gratis! Info: cultuur@hoeilaart.be, 02 657 05 04


http://www.felixsohie.be


37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page