top of page

Fietspad vanaf Vierarmenkruispunt richting Brussel wordt heraangelegdTERVUREN - De gemeente Tervuren heeft goedkeuring verleend voor de werkzaamheden die op 1 augustus starten in het kader van de heraanleg van het fietspad vanaf het Vierarmenkruispunt, richting Brussel. Het gaat over het fietspad in het bos, komende vanuit Brussel, tot aan het Vierarmenkruispunt.

Vanaf maandag 1 augustus start de heraanleg van het fietspad vanaf het Vierarmenkruispunt, in het bos richting Brussel. De voorziene einddatum is 15 september. Fietsers zullen weinig hinder ondervinden want een volledige rijstrook van de Tervurenlaan zal ingericht worden als fietsweg. Ook automobilisten zullen beperkte hinder ondervinden. Het grootste deel van de werken vindt plaats tijdens de zomervakantie waardoor het minder druk is op de baan. Bovendien blijven de voorsorteerstroken bij het Vierarmenkruispunt volledig beschikbaar.


Voordelen

'Met deze verkeersmaatregelen krijgt de fietser een veilige oplossing tijdens de duur van de werken. Na de werken zal de fietser weer ongestoord kunnen genieten van dit mooie fietspad door het bos,' zegt Tervuurse schepen van mobiliteit Bram Peters.

Burgemeester Marc Charlier ziet alvast voordelen op langere termijn: 'Door de heraanleg van dit deel van het fietspad zal het langsheen het hele traject van de Tervurenlaan aangenaam fietsen worden. Nu nog de fietsbrug over het Vierarmenkruispunt en Tervuren heeft een top fietsverbinding met Brussel.'

78 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page