top of page

Feestelijke uitreiking Wawa Awards door leerlingen VBS Jezus-EikOVERIJSE/JEZUS-EIK - Vrijdagavond liep GC De Bosuil in Jezus-Eik nagenoeg helemaal vol voor de plechtige uitreiking van een reeks filmawards die de naam kregen van de Wawa-caravans die in een ver verleden in de achtertuin van De Bosuil werden geproduceerd.

Zo passeerde die avond een trein van acteurs en actrices, componisten, dansers, filmtechnici maar ook special guests die de awards kwamen overhandigen aan de desbetreffende laureaten waarna telkens een stukje entertainment volgde in echte Oscarstijl. Met veel glitter en glamour, iets wat in de zaal ook al her en der waar te nemen was want ook de ouders hadden hun paasbeste outfit aangetrokken en sommige sames zagen er ook letterlijk schitterend uit. Voor de hele show werden nog meer registers opengetrokken. Elke te bekronen discipline werd geïntroduceerd door een koppel presentatoren en bij nader inzien werden die allemaal gerecruteerd uit het vijfde L. Voorts waren er dansers en danseressen, fotografen, piccolo's en natuurlijk de bekende gasten.
Hebbedingen

Zo maakten Natalia, Erik Van Looy, Balthazar Boma, Ish Ait Hamou, Dan Karaty, Pommelien, Camille, Philippe Geubels, Marthe/Hanne/Julia van K3, Gert Verhulst, James Cooke, Jani Kazaltzis, een slecht geklede gast en Mathieu Van der Poel hun opwachting. Laatsvernoemde kwam in rennerspak in een rotvaart zomaar de scène opgefietst. Alle acts bestonden uit diverse dansjes met op de achtergrond projectie van de filmaffiches van de genomineerde prenten. Het spektakel oogde heel bijzonder en dank zij een hoop licht- en klankeffecten waande je je op een levensechte Oscaruitreiking, rode loper incluis. Nog vertellen dat die awards op zich al echte hebbedingen waren. Knap vormgegeven en dito vervaardigd. Al bij al werd het een wervelende show waarbij alle betrokken uit de VBS Jezus-Eik uit hun dak gingen maar vooral zich kostelijk amuseerden. Ook dat is schoolgemeenschap op zijn best.


WAWA Awards door GBS Jezus-Eik, gezien op vrijdag 22 maart in GC De Bosuil Jezus-Eik

★★★☆☆


Foto's © Michel Van Mullem
582 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page