top of page

Feest aan Kasteel van Huldenberg draait op zonne-energie
HULDENBERG - UVA (Spaans voor druif) organiseert op 8 juli voor het derde jaar op rij een evenement in open lucht in de prachtige tuin van het Kasteel van Huldenberg en draait op zonne-energie in samenwerking met Pull the plug.


Pull the plug, net zoals UVA actief in de druivenstreek, is al sinds de eerste editie partner van UVA en voorziet voor het evenement een mobiele generator met zonnepanelen. UVA werkt ook met ruilbekers, sigaretten worden in grote assenbakken verzameld en bezoekers krijgen een gratis drankje wanneer ze met de fiets komen. Dat blijkt te werken, want voor de gemiddeld 1000 bezoekers per editie, worden er telkens maar een handvol wagens geteld op de parking! Dit jaar staat er weer een mix van lokale artiesten zoals Bacon&Eggs en Very Disco Channel naast nationaal gekende djs als Red D, Beauhause, Belben en Don Cabron plus internationale guest-dj Gabriella Vergilov (Foto).


Wijnliefhebbers

Zij brak internationaal door met haar eigen producties met vocals, energieke dj-sets en stomende Boilerroom sessies in thuisland Bulgarije. Wijnliefhebbers zullen ook van de geimporteerde wijn Verum uit Spanje kunnen proeven, rechstreeks van de wijngaard Verum Bodegas van de familie van de gravin, Belén Lopez Montero die met de graaf, Louis de Limburg Stirum, trouwde in 1988. Geen zorgen, lokale drankenpartner The Drinks levert ook versgetapte Stella’s en frisdrank voor de danslustigen op zaterdagnamiddag 8 juli. Voor de opbouw en afbraak van het evenement wordt er net zoals vorig jaar samen met de vaste crew ook beroep gedaan op de jongeren van Fedasil die in Overijse verblijven.


Event info & tickets:

https://www.facebook.com/events/894490991772769

Contact organization: uvastreek@gmail.com


Foto’s:

Pull the Plug @ UVA (Huldenberg Kasteel)Pull the Plug @ UVA (Huldenberg Kasteel) op zaterdag 8 juli, Huldenberg
134 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page