top of page

Ekseeko en Muscaloco met straatspektakel 'Vat Vol Kleine Gelukskes!' op DruivenfeestenDRUIVENFEESTEN OVERIJSE - Op 26 augustus zijn Ekseeko en Muscaloco met hun straatspektakel 'Vat Vol Kleine Gelukskes!' op het Luppeplein in Overijse te zien naar aanleiding van de jaarlijkse Druivenfeesten.

Ekseeko en Muscaloco zijn twee verenigingen voor personen met en zonder beperking uit de Druivenstreek. Bij hun voorstellingen werkt de volksmuziek van Muscaloco erg aanstekelijk terwijl het danstheater van Ekseeko alle publieksleeftijden kan bekoren.'Vat Vol Kleine Gelukskes!' duurt een uurtje en bevat live muziek, dans en theater. Het kijk- en luisterspel is op elk moment ‘instapbaar’ vermits het om losse scenes gaat.

Het samenwerkingsprojekt , "Een vat vol kleine gelukskes" oogstte intussen succes ondermeer op de feesten van Bakenbos (zie foto's), en zal niet enkel op de Druivenfeesten van Overijse te gast zijn maar ook in Hoeilaart en op het wijkfeest van Juzekes-Eik.


Ekseeko en Muscaloco met straatspektakel 'Vat Vol Kleine Gelukskes!' op Druivenfeesten, Overijse op 26 augustus om 12 uur, Justus Lipsiusplein


124 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page