Eethuis Cuit bij Cru Overijse komt in handen van zelfstandige uitbater
- Michel Van Mullem
- 1 mei
- 1 minuten om te lezen

OVERIJSE - Net als in Gent en Dilbeek gaat Colruyt voor het Cuit-filiaal in Overijse op zoek naar zelfstandige horeca-ondernemers. Het eethuis aan de Kouter in Gent heeft intern al iemand gevonden in eigen kringen terwijl in Overijse de zoektocht volop aan de gang is.
De eethuizen blijven open tot er nieuwe uitbaters worden gevonden, laat Colruyt weten. Vast staat dat Colruyt blijft sleutelen aan zijn verlieslatende versmarktketen. Het personeel kan in de winkels aan het werk blijven. 'Het eethuis kreeg destijds de naam CUIT, gekozen na een brainstorm met klanten. De naam lijkt misschien het tegengestelde van āCRUā, wat staat voor puur en onbewerkt, maar is dat niet. Ook in Cuit blijven we trouw aan het concept van CRU', liet Colruyt bij de start weten. De operatie moet 'de focus verder scherpstellen', zegt Colruyt bij Made in. 'Hoe de overgenomen horecazaken eruit zullen zien en hoe sterk de link met de Cru-winkels zal zijn, is nog niet duidelijk. Daarnaast zal elke Cru-markt wel een eigen eethoek krijgen, waar klanten hun aangekochte producten kunnen proeven'.
Foto's Ā© Michel Van Mullem




Comments