top of page

Eerste resultaten bevraging Leefbuurt Ottenburg bekend en iedereen kan nog participerenHULDENBERG/OTTENBURG - Een betere leef- en omgevingskwaliteit, dat is de grote inzet van Leefbuurt Ottenburg, een project waarbij de dorpsraad van Ottenburg, het lokaal bestuur, SAAMO Vlaams-Brabant en de Vlaamse Bouwmeester de handen in elkaar slaan om de dorpskern te vernieuwen.

Het gekozen ontwerpersteam gaat daarbij de uitdagingen op vlak van mobiliteit, ecologie en andere sociaal-maatschappelijke thema’s niet uit de weg. Zo gingen op 11 oktober meer dan vijftig Ottenburgenaren in op de uitnodiging om daarover in gesprek te gaan in de Sint-Niklaaskerk. Ze debatteerden in groepjes over thema’s als wonen en energie, mobiliteit, activiteiten, vergroening en dorpskarakter.

Benieuwd naar de stellingen die aan bod kwamen? Je vindt ze op de site van de gemeente Huldenberg terug én je kan er je gedacht nog over kwijt tot eind november: via het webformulier of op papier in de Ottopia-brievenbus vlakbij de pakjesautomaat in het centrum (foto).

Op 20 november organiseren de dorpsraad en de Chiro een doe-moment in de dorpstuin en begin 2023 volgen nog participatiemomenten. Blijf je graag op de hoogte van dat alles? Stuur dan een mailtje naar dorpsraad@ottenburg.be.

24 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page