top of page

Eerst workshop spray paint en dan Hoeilaartse electriciteitskasten te lijf gaanHOEILAART - Het project Tour Elentrik is gestart maar eerst loopt enige vorming achter de schermen. De lokale artiesten werden vorig weekend ondergedompeld in een workshop spray paint en leerden elkaar alvast kennen. Binnenkort zie je het resultaat in het straatbeeld!

'Tour Elentrik is een street art-project waarbij nutskasten worden aangepakt met een fris laagje verf. Een unieke manier om het straatbeeld op te fleuren! Dit project is een samenwerking met Treepack , gespecialiseerd in muurschilderingen en street art-projecten voor de publieke en private sector', luidt het. Na een oproep daagde (maar) een handjevol artistiekelingen op om met grote goesting en kunde die lelijke kasten met enig kunstwerk op te smukken.


Workshop

En omdat zo'n opdracht niet iedereen in de vingers zit, volgde alvast een workshop waarop de deelnemers enige techniek onder de knie konden krijgen. Met al de wetenschap kunnen ze straks de Hoeilaartse straten in trekken om er vervolgens de zogenaamde nutskasten vorm en kleur te geven. Benieuwd wat al deze noeste arbeid straks oplevert. Een en ander kan resulteren in meer kleur op straat, minder vandalisme en ontzettend tevreden deelnemers en inwoners. We houden jullie op de hoogte.


86 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page