top of page

Een hemels lenteconcert met het Walter Boeykens EnsembleHULDENBERG - Zondag 30 april om 14 uur is er een heus lenteconcert in Onze-Lieve-Vrouwekerk van Huldenberg met op de affiche het Walter Boeykens Ensemble.

Boeykens, die in 2013 overleed, was een klarinettist, orkestleider en muziekpedagoog van wereldformaat. In het ensemble dat nog steeds zijn naam draagt, werd hij opgevolgd door zijn dochter Anne. Zij houdt sindsdien als klarinettiste het levenswerk van haar vader op internationaal niveau. De klassieke muziek is hun uitvalsbasis, maar hun nieuwsgierigheid naar andere artiesten en genres maakt van elk concert een ware ontdekking. Het Walter Boeykens Ensemble brengt vijf muzikanten samen met internationale carrières: Anne Boeykens (klarinet), Eric Baeten (viool), Gudrun Vercampt (viool), Philippe Allard (altviool) en Luis Andrade (cello). Na afloop is iedereen uitgenodigd voor een glaasje in zaal Pastoorsbos.


Het lenteconcert is een organisatie van de Cultuurraad en de dienst Cultuur in samenwerking met Davidsfonds en Cultuursmakers Huldenberg.

Tickets kosten € 10 en koop je online(dit is een externe link).

Meer info: cultuur@huldenberg.be, 02 302 43 63

31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Yorumlar


bottom of page