top of page

Een avond met Lucas Van Den Eynde, Barbara Dex, Wigbert & Maggie McNealOVERIJSE - In de reeks Kleinkunsteiland zijn nu vrijdag 10 februari 2023 om 20u30 Lucas Van Den Eynde, Barbara Dex, Wigbert & Maggie McNeal aan de beurt. Voor de jongeren onder ons wellicht nobele onbekenden, voor de oudere generatie een smeltkroes van topartiesten van weleer.

Want kleinkunst is een blijver. 'In de jaren zestig en zeventig waren boegbeelden zoals Boudewijn de Groot, Ramses Shaffy, Willem Vermandere, Kris De Bruyne, Zjef Vanuytsel, Walter de Buck, Wim De Craene en Johan Verminnen bijzonder populair, ze bereikten een groot publiek', klinkt het. 'De hedendaagse generatie kleinkunstenaars is zeker niet minder bemind: Kommil Foo, Buurman, Yevgueni, Wigbert, Het Zesde Metaal, om er maar enkelen te noemen, zijn muzikale navolgers die met hun dichterlijke nummers veel mensen raken'.


Eigenzinnig

Barbara Dex, Lucas Van den Eynde, Wigbert en Maggie MacNeal duiken in de Nederlandstalige muziekgeschiedenis. Ze vertolken solo, samen of in duet kleinkunst van vroeger en nu. Ze kiezen zeker niet de meest evidente liedjes, ook nummers die voor velen niet bekend klinken, worden op een eigenzinnige manier geïnterpreteerd en met stijl vertolkt. 'Kleinkunsteiland ‘Best of’: twee dames, twee heren verenigd als één gelegenheidsgroep grasduinen in 50 jaar kleinkunst. Live ondersteund door vier op en top klassemuzikanten', luidt het.

Met: Lucas Van den Eynde - zang / Barbara Dex - zang / Wigbert – zang, gitaar / Maggie MacNeal - zang / Live met 4 muzikanten


CC Den Blank, Begijnhof 11 , 3090 Overijse

Prijs: Basistarief €22 / -26 jaar €16 / ABO €18 / KASSA €22 / VVK €20

Contact: E-mail vrijetijd@overijse.be / Tel. 02 687 59 59

27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page