top of page

Dienstencentrum en thuiszorgdiensten op zoek naar afdelingshoofdHULDENBERG - Tot 11 maart worden kandidaturen ingewacht voor de functie van afdelingshoofd dienstencentrum en thuiszorgdiensten. 'Onder leiding van je afdelingshoofd hou je de werking draaiende, ondersteund door je team van administratief en logistiek medewerkers en de buurtwerker.', luidt het.

'Dit gaat van de operationele coördinatie tot de verdere uitbouw van het buurtwerk. De zelfredzaamheid versterken van onze inwoners – de ouderen voorop – dat is waar het altijd en overal om draait. In jouw functie pik je signalen op en ga je ermee aan de slag, samen met je collega's, leidinggevenden en zorgpartners. Je waakt over de kwaliteit van het lokaal dienstencentrum en de thuiszorgdiensten en ontwikkelt een bredere visie op welzijn en zorg, met extra aandacht voor het seniorenbeleid'.


Voordelen

'Liever geen kostbare tijd meer kwijt in de ochtendspits? Zodat je ruimte overhoudt om je kinderen zelf naar school te brengen én ook tijdig weer op te halen? Dan is werken voor het lokaal bestuur van Huldenberg – een uitdaging dichtbij huis – misschien wel iets voor jou!', luidt het wervend. 'Veel verlofdagen en een financieel extraatje om met de fiets naar het werk te komen: het zijn maar enkele van de vele voordelen van een job bij ons lokaal bestuur. Wil je samen met een honderdtal collega’s – van schooltoezichters over werkmannen tot financiële experts – meewerken aan de toekomst van onze gemeente?' Solliciteer vóór 11 maart voor deze fulltimebaan in Huldenberg.


22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page