top of page

Derde participatiemoment masterplan Leefbuurten-projectHULDENBERG/OTTENBURG - 'Van Ottenburg het mooiste dorp van de wereld maken. Dat is en blijft de grote inzet van het masterplan dat in de maak is in het kader van het Leefbuurten-project', luidt het. Een derde participatiemoment op 26 juni wil nu het plan finaliseren.

Eind januari kon iedereen binnenwandelen in zaal De Linde om de eerste voorstellen en werkpistes van het ontwerpersteam te bekijken en te bespreken. Maar liefst 150 inwoners tekenden present en gingen in gesprek – met elkaar en met de ontwerpers – over thema’s als bereikbaarheid, activiteiten, ontharding, dorpskarakter en wonen. Met de input die dat tweede participatiemoment opleverde, ging het ontwerpersteam opnieuw naar de tekentafel. 'Het resultaat daarvan willen we tijdens een derde participatiemoment op maandag 26 juni aan alle belangstellenden uit Ottenburg voorleggen. Op die manier kan het plan helemaal op punt worden gesteld', klinkt het.


Infomarkt

Het begint om 19u30 in zaal De Linde met een infosessie van een half uur over de uitgewerkte visie die thema's omvat als mobiliteit, dorpskarakter en vergroening. Voor wie op dat moment niet kan, is er aansluitend een infomarkt tot 21u30 en kan iedereen nog zijn opmerkingen geven over de visie. Daarnaast vraagt men je ook naar je mening over de ideale plaats van een aantal functies in het dorp. Waar zou je bv. liefst nieuwe chirolokalen zien of een nieuwe feestzaal?

Ook na 26 juni kan je nog je menig kwijt op www.paraadt.be Met jullie laatste input wordt het masterplan afgewerkt en kan men in Ottenburg van start gaan met concrete projecten.


Maandag 26 juni 2023, 10u30, Participatiemoment -3, Zaal De Linde

34 weergaven0 opmerkingen
bottom of page