top of page

Decor en Etalage (GITO) zet Alice-project in marge Tropiscala te kijkOVERIJSE - De Opendeur van het Overijsese GITO viel samen met Tropiscala. Altijd leuk als zo'n evenementen elkaar dan kruisen. In de leegstaande frituur uit betere tijden aan de Markthal stelde de studierichting Decor en Etalage er het project Alice in Wonderland voor.

Het ging om de tweede graad van die specifieke afdeling en de bezoeker werd er behoorlijk verrast door zoveel kunnen. Met een hoge afwerkingsgraad van objecten, panelen en achtergronden ontsponnen zich zowaar enkele kenmerkende taferelen van de wereldberoemde story. En ondanks het feit dat Alice al ontelbare malen gevisualiseerd werd, kon het GITO ons met hun kijk op het verhaal toch weerom verrassen en laten wegdromen middenin het beachvolley van Tropiscala.


Commerciële en informatieve doeleinden

'Ben je geboeid door grafische en visuele elementen voor commerciële of informatieve doeleinden? Zie je jezelf het concept van een organisatie of merk visualiseren en realiseren? Heb je creatieve ideeën om commerciële en publieke ruimtes te voorzien van decors, displays en inrichting? Heb je oog voor trends en voeling met kleuren, materialen en texturen? Heb je zin om 2D- en 3D- ontwerpen voor presentaties, beurzen, tentoonstellingen, evenementen en winkelinterieurs te ontwikkelen?', laat het GITO weten, tja dan kan deze creatieve opleiding iets voor jou zijn. Tijdens de opleiding leert men er specifieke technieken aan voor grafische toepassingen zoals logo’s en affiches en voor ruimtelijke presentaties zoals decors en displays. De studierichting is een praktische voorbereiding op beroepen in de etalage-, decoratie- en publiciteitssector.


Meer info? Gemeentelijk Instituut voor Technisch Onderwijs (GITO), Stationsplein 4, 3090 Overijse, 02 687 84 19, info@gito-overijse.be

★★★☆☆

FOTO'S © Michel Van Mullem


77 weergaven0 opmerkingen
bottom of page