top of page

De nieuwe man' van theatergezelschap De Koe in CC Den Blank
'

OVERIJSE - In Den Blank staat op vrijdag 8 maart 2024 om 20u30 De Koe op de planken met 'De nieuwe man'.Na The Godfather, The Terminator en The Dark Knight is er eindelijk de sequel op 'De man die zijn haar kort liet knippen'.

In de originele voorstelling, geïnspireerd door het boek van Johan Daisne, komen een man en een vrouw samen in een restaurant. Het is 2004: Harvey Weinstein is nog een succesvolle producent, de term mansplaining bestaat nog niet, hoesten in de openbare ruimte is nog onschuldig. De man is een schrijver, de vrouw een actrice. Ooit waren ze verliefd, maar de angst om alles kapot te maken stond hun liefde in de weg.


Herinneringen

Bijna twee decennia later komen ze elkaar weer tegen, in een wereld waarin niets nog onaantastbaar is. Oude zekerheden wankelen op broze fundamenten. Zullen ze zelf ook aan het wankelen gaan? Worden hun herinneringen gekoesterd, of genadeloos herzien? Is de tijd rijp voor een echte dialoog? Niet alleen de personages gaan de confrontatie aan: de spelers van de KOE onderzoeken het geheugen van hun gezelschap, gaan in gesprek met hun verleden en hun eigen repertoire.

Wie de originele voorstelling niet zag, moet zich geen zorgen maken. De nieuwe man is een fonkelnieuwe, op zichzelf staande voorstelling die geen voorkennis vereist.


Van en met: Natali Broods, Peter Van den Eede en Willem de Wolf

Techniek: Bram De Vreese en Shane Van Laer

Productie: De KOE

Tickets:

Basistarief

€18

UiTPAS

€16,2

UiTPAS met kansentarief

€3,6

UITpas-activiteit

27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page