top of page

Chef-kok Mallory Gabsi van het gelijknamige restaurant in Parijs te gast in Den Tram

Bijgewerkt op: 11 sep. 2023OVERIJSE - De jonge Belgische chef-kok maakt nu zaterdag 15 juli zijn opwachting in Brasserie Den Tram aan het Overijses Stationsplein. Je bent er welkom vanaf 18 uur voor kreeft en saladbar. Reserveren is echt een must. Op dit ogenblik resteren nog enkele vrije plaatsen.

De 26-jarige Mallory ‘Malou’ Gabsi, geboren in Elsene, werkte volgens zijn website onder meer bij de sterrenchefs Yves Mattagne (restaurant ‘Sea Grill’) en Gert De Mangeleer (‘Hertog Jan’). In 2020 nam hij deel aan het Franse tv-programma ‘Top Chef’ (ook in Franstalige België te zien), en vorig jaar opende hij het restaurant ‘Mallory Gabsi’ in Parijs.

De Michelin-inspecteurs kenden één nieuwe chef-kok in Frankrijk het maximum van drie sterren toe: de 47-jarige Alexandre Couillon, van het restaurant ‘La Marine’ in Noirmoutier (Vendée), in het westen van Frankrijk.


Kreeft

Er zijn nu 29 driesterrenrestaurants in Frankrijk, tegen 31 vorig jaar. Eerder raakte al bekend dat de chef-koks Guy Savoy en Christopher Coutanceau een ster verloren, en er was de sluiting van het driesterrenrestaurant van Christophe Bacquié.

Voor het kreeftenmenu betaal je 35 euro per persoon, 15 euro voor de saladbar. Onze vorsten en premier maakten intussen zo te zien alvast kennis met zijn bijzonder keukentalent.Bron: BELGA


103 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page