top of page

Bocht kerk Loonbeek wordt verbreedLOONBEEK - Deze maand gaan er verschillende wegenwerken plaatsgrijpen op de N253 tussen Loonbeek en Neerijse.

Zo wordt de bocht aan de kerk van Loonbeek verbreed, herstelt men de rijweg en greppel aan de overkant van het tankstation en volgen verdere graafwerken aan de taluds.

'Doorgaand verkeer blijft tijdens die werken altijd mogelijk en ook de handelszaken blijven bereikbaar', luidt het. Toch moet je rekening houden met aanzienlijke verkeershinder: in de verschillende werfzones komt er beurtelings verkeer met verkeerslichten. Wil je de impact op je reistijd beperken tijdens de spits, dan rij je best om via de Stroobantsstraat en Wolfshaegen. Op de website van het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) vind je een gedetailleerd overzicht van alle werken en timing: herstellingswerken greppel en rijweg op de Sint-Jansbergsteenweg (N253) in Loonbeek: vanaf 5 september tot eind september 2022; verbreden van de bocht aan de kerk van Loonbeek en aanpassing voetpaden op de Sint-Jansbergsteenweg: vanaf 5 september tot eind oktober 2022; het afgraven van de taluds ter hoogte van de Langerodestraat: nog tot 1 oktober 2022.


(Foto's Michel Van Mullem)
55 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page