top of page

Begijntjesbad laat eindelijk weer wild waterplezier toeOVERIJSE - Vanaf 10 juni is het zwembad van Overijse opnieuw het hele weekend open. Ook de wildwaterbaan zal terug op zaterdag én zondag beschikbaar zijn, zodat je het hele weekend kan genieten van wild waterplezier.

Om de zondagsopening te vieren, staan er een aantal leuke acties op het programma. Tijdens de 3 laatste weekends van juni kan je alzo gratis je vriendje meebrengen: voor elke betalende -18-jarige mag je gratis een andere -18-jarige meenemen. Let wel op: kinderen jongen dan 9 moeten begeleid worden door een volwassene. Daarnaast ontvangen alle inwoners binnenkort via De Overijsenaar, het gemeentelijk infomagazine, een 1+1 toegangsticket om op zondag tijdens de zomervakantie langs te komen: voor elke betalende zwemmer, mag er een tweede bezoeker gratis binnen.

'Deze nieuwe weekendopeningsuren zijn mogelijk dankzij de inzet van nieuwe weekendredders', luidt het. 'Om ook in de week onze werking te garanderen, zijn bijkomende redders nog steeds welkom. Ken of ben jij een geschikte redder, voltijds, halftijds of als student? Dan ben je meer dan welkom om je kandidaat te stellen om het team te vervolledigen.


Overzicht openingsuren

Vanaf 10 juni is het zwembad tijdens het weekend open van 9 tot 17 uur. De wildwaterbaan is steeds open van 10 tot 12 en van 13 tot 16.30 uur. Het volledig overzicht van de openingsuren van het zwembad kan je steeds bekijken op www.overijse.be/openingsurenzwembad. Binnenkort verschijnt daar ook de planning voor de zomervakantie.

142 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page