top of page

Beeldende kunst in elke uithoek van HuldenbergHULDENBERG - Lokale kunstenaars zijn thuis op vele terreinen in Huldenberg, zo blijkt. Dat willen ze je graag laten zien op 13, 14 en 15 mei tijdens de HUldenbergse Kunstroute.

Ze doen dat op doek of in keramiek, ze verrassen met kleine pop-upconcerten of dansshows op verschillende locaties op zaterdag en zondag. 'De beeldende kunstenaars ontvangen je maar wat graag op 14 verschillende locaties verspreid over alle deelgemeenten. Iedere Huldenbergenaar ontving ook een handige overzichtskaart in de bus en kan zo zijn eigen parcours uitstippelen', klinkt het.

Vrijdag 13 mei bijt Ottenburg de spits af met veelkunstenaar Wim Marchal in de pastorij.


Fietskunstenroute

Op zaterdag en zondag komt de Kunstenroute echt op kruissnelheid. 'Na twee jaar kunnen de Huldenbergse kunstenaars en artiesten eindelijk terug hun werken voor een livepubliek tentoonstellen', laten de organisatoren weten. 'Ze zijn met meer dan 100 in verschillende disciplines: beeldende kunst, muziek, zang... Er zijn ook gegidste rondleidingen door de schilderijencollecties van de Sint-Agathakerk en de Onze-Lieve-Vrouwekerk. En een heuse fietskunstenroute waarbij de burgemeester en de schepen van Cultuur het fietspeloton op sleeptouw nemen: afspraak zaterdag om 14:00 aan de nieuwe bib op het Gemeenteplein'.


Gratis toegang over het hele parcours. Ontdek het volledige parcours en programma op www.huldenberg.be/kunstenroute

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page