top of page

'Beach Girl', nazomertje van Reintje op planken van Sohie

Bijgewerkt op: 16 okt. 2023

HOEILAART - 'Stap binnen in het comfortabele leven van Julie, een energieke en jeugdige vrouw, die zich voor enkele dagen terugtrekt op een welverdiende vakantie aan zee. Ze neemt er haar intrek in het vakantieappartement van haar tantes Tine en Nicole', klinkt het. Het kan op 19, 20 en 21 oktober in GC Felix Sohie in Hoeilaart.

Haar man Simon, een toegewijde en hardwerkende echtgenoot, kijkt met gemengde gevoelens naar haar uitje. Hoewel hij bijna perfect is als partner, heeft hij één klein zwak punt – zijn ongezonde jaloezie. Julie snakt naar wat mentale rust en de kust biedt de ideale plek om te ontspannen. Maar de argwanende Simon kan het niet laten om haar stiekem te volgen. Vergezeld door zijn speurdersinstinct gaat hij op zoek naar antwoorden. Zal hij ontdekken of Julie stiekem met een minnaar afspreekt? De spanning stijgt wanneer hij de charmante en stoere redder Erik in het vizier krijgt. Is hij misschien de vermeende minnaar?Eenmaal aan zee, ontmoet Julie de intrigerende Marleen, een vrouw met een mysterieuze agenda. En wat is de rol van de ogenschijnlijk onschuldige, jonge Sanne in dit verhaal?


Levenspaden

'Beleef deze onvergetelijke ontmoetingen op het strand, waar levenspaden elkaar zullen kruisen en geheimen onthuld zullen worden. Ontdek zelf hoe dit absurde en grappige verhaal zich ontvouwt in deze nieuwe productie van Reintje', luidt het veelbelovend.

Deze komedie, geschreven door Wendy Stroobants, in een bewerking en regie van Dimitri Van de Schoot wordt opgevoerd op 19, 20 en 21 oktober.

Reintje speelt Beach Girl op donderdag 19 oktober 2023 om 20.00, vrijdag 20 oktober 2023 om 20.00 en zaterdag 21 oktober 2023 om 20.00

Toegang VVK 10 euro kassa 12 euro (balie Sohie of via www.reintje.be)
53 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page