top of page

Bakenbosfeest, vat vol kleine gelukskes

Bijgewerkt op: 3 jun. 2023HOEILAART - Het fraaie weer zorgde er mee voor dat de editie 2023 met stip in de annalen van de Bakenbosfeesten zullen prijken. Een gevarieerd programma als vanouds zorgde er bovendien voor dat velen er zich vermaakten. Ekseeko & Muscaloco stalen de show met hun nieuwe straatspektakel.

Dat straatspektakel ging wellicht om praktische redenen niet op straat door maar veilig op de feestwei tussen alle tenten in. Aan een behoorlijk tempo gleed een feelgood show aan onze ogen voorbij waarin gezongen en gedanst werd maar ook een 'kunstwerk' ontstond en daarna ook meteen geveild. Er waren kookdemonstraties en zelfs een compleet Venetiaans carnaval. Het enthoesiasme van het gezelschap maar ook de inzet van diverse kostumes en rekwisieten maakten van ‘Vat Vol Kleine Gelukskes' een leuke en onderhoudende belevenis. Ook voor Ekseeko & Muscaloco wacht een verkwikkende zomertijd boordevol feesten en festivalletjes.


Broeierig

De Bakenbosfeesten zaten vol kleine gelukjes maar vooral de zomerse temperaturen zorgden nog eens voor een broeierige aflevering zoals we ons die uit het verleden kunnen herinneren. Kleinschaliger, dat wel, al hoeft het niet steeds reusachtig of spectaculair uit te pakken. Een hapje en een drankje, een streep muziek, een gezellige rommelmarkt maar vooral veel leuke babbeltjes en dito weerzien van vrienden en kennissen. Allemaal erg ongedwongen en een uitgesproken moment om die zomer van 2023 nu al feestelijk in te zetten.


★★★☆☆

FOTO'S © Michel Van Mullem326 weergaven0 opmerkingen
bottom of page