top of page

Average Rob laat het Kerstmis worden in septemberDRUIVENFESTIVAL - Na de lichtstoet mocht Average Rob de scepter zwaaien in het kletsnatte Ruusbroecpark. In zijn eigenste stijl deed hij het park (soms letterlijk) ontvlammen en toonde hij nogmaals welke entertainer hij wel is.

Als een hedendaagse nar dartelde hij nabij het kasteel onophoudelijk rond alsof een dokter het hem had voorgeschreven. De Hoeilaartse jongeren hingen spreekwoordelijk onophoudelijk aan zijn lippen.

De jongeman uit Overijse maar intussen met zijn vriendin woonachtig in Hoeilaart maakte er net als op de Overijsese Druivenfeesten weer een vette avond van. De regen gutste naar beneden maar de jeugd bleef op post, zingend, brullend of uit het dak gaan zo je wil. 'Omdat het kan Soundsystem Ft. Average Rob', een hele mond vol om gewoon iets te beleven dat puur, amusant en goed van inborst is.


Gloed

De mix van hits allerhande met af en toe eentje voor de papa's en mama's blies menig mens uit de schoenen. Hij liet het op een bepaald ogenblik zelfs Kerstmis worden en je voelde meteen de gloed van een open haard. Met zijn kompaan weet de Rob hoe hij een feestje moet bouwen. Hij doet dat met zo'n vaart dat hij er zaterdag zowaar zijn stem bij verloor. En achteraf zie je backstage zo'n gelukkige artiest gretig van zijn gekregen druiven smullen. Deze coole gast verdient een huispodium en dito publiek. Zijn optreden was waarempel een hoogtepunt op dit Druivenfestival. En zegge dat Nerorock er nog aankomt als we dit schrijven. Het kan niet meer stuk. Merci Rob. Merci.

(Foto's Michel Van Mullem)

260 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page