top of page

Al golfend Tervuren verkennen. City Golf bestaat 15 jaar.

Bijgewerkt op: 27 mrt. 2023TERVUREN - Tervuren is natuurlijk bekend van het AfricaMuseum, het Hoefijzer en de uiterst groene plaatsen in het Park van Tervuren en Zoniënwoud. Met City Golf tour kan je die binnenstad en groene plekjes van Tervuren op leuke manier te ontdekken. 'City Golf is een toeristische rondleiding waarbij we golf spelen in de stad en wandelen langsheen de voornaamste Tervuurse bezienswaardigheden', klinkt het.

Er is geen golfervaring vereist en iedereen kan deelnemen. Je kan kennis maken met authentieke wijken, gezellige buurten en statige gebouwen en de Tervuurse hotspots van je gemeente ontdekken terwijl je stadsgolf speelt. Ideaal als teambuilding of groepsuitstap. Tijdens deze stadssafari voorziet de begeleiding weetjes en verhalen over de stad en krijg je tips mee waar onder andere de leukste restaurantjes en winkels zijn.

City Golf Tours beschikt over de nodige vergunningen en toelatingen om kwalitatieve tours, teambuildings en groepsuitstappen in Tervuren aan te bieden. Bovendien wordt een verzekering voorzien in geval van schade.

City Golf, het concept waarbij je stadsverkenning en actief beleven met elkaar kan combineren is jarig. Exact 15 jaar geleden zag het concept het levenslicht in Lier. Hierdoor is de Pallieterstad dé bakermat van het concept zoals we dat vandaag kennen en vaak in het straatbeeld zien. Gaandeweg begonnen de uitbreidingen naar andere steden en in 2015 was het de beurt aan Tervuren.


Ontstaan

“City Golf onstond heel toevallig tijdens mijn studententijd.” aldus oprichter Vincent Hellemans. “Ik zocht een leuke bezigheid om met mijn passie (golf) bezig te blijven. Tussen de lessen door organiseerde ik golfinitiaties in parken en nam ik medestudenten mee op sleeptouw. Dat evolueerde al snel uit naar een bekend concept waardoor er alsmaar vaker mensen me vroegen om hen te leren golfen in een park. Vermoedelijk kwam dit tot aan de oren van een vader van één van mijn medestudenten want opeens kreeg ik de vraag om een incentive voor een bedrijf te organiseren. Zo geschiedde, ik nam de uitdaging aan en ontwikkelde een parcours doorheen de stad waar de mensen een leuke uitdaging zouden doen met een golfbal en golfclub. Ik deed dit toen voor de ervaring en stak er best veel werk in. Vond het super om doen!”

Info: www.city-golf.be


Vanaf 9 personen

Duur: 2u (6 holes) – 3u (9 holes) Boeking op info@city-golf.be

Kostprijs: 25 euro p.p. (6 holes) – 30 euro p.p. (9 holes) – met yay or nay

20 euro p.p. (6 holes) – 25 euro p.p. (9 holes) – reguliere City Golf tours

44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page