top of page

Aanleg glasvezelnetwerk Proximus aan nieuwe fase toe

Bijgewerkt op: 17 feb. 2023TERVUREN - Vanaf 20 februari gaat Proximus van start met de volgende fase van de aanleg van het glasvezelnetwerk in de Kerkstraat, een deel van de Boulengerlaan en de E. Hubertilaan.

Door de werkzaamheden in de Kerkstraat vanaf maandag 20 februari 2023 tot en met dinsdag 28 februari 2023 is daar een volledig parkeerverbod. Tijdens de krokusvakantie wordt de straat overigens compleet afgesloten. Er is dan geen gemotoriseerd verkeer meer mogelijk. Naast de werfzone wordt een veilige doorgang ingericht voor fietsers en voetgangers en de woningen blijven steeds te voet bereikbaar.

Vanaf vrijdag 24 februari tot en met dinsdag 28 februari is er inname van één voetpad en de parkeerplaatsen. Er wordt een veilige doorgang ingericht voor fietsers en voetgangers en doorgaan verkeer is terug mogelijk.


Perkeerverbod

Vanaf maandag 20 februari 2023 tot en met vrijdag 26 februari 2023 (krokusvakantie) is er parkeerverbod in de Boulengerlaan vanaf de J. Coosemansstraat tot huisnummer 64. Ook hier Inname van één voetpad en een deel van de rijbaan en wordt er een veilige doorgang ingericht voor fietsers en voetgangers. Gemotoriseerd Verkeer wordt enkel toegelaten in één rijrichting, namelijk komende van de Brusselsesteenweg naar de Jezus-Eiklaan. Het verkeer uit de tegenovergestelde rijrichting wordt omgeleid via de Jezus-Eiklaan, Vestenstraat en Brusselsesteenweg.

Boulengerlaan vanaf de Brusselsesteenweg tot de J. Coosemansstraat zal er 8 dagen worden gewerkt binnen de periode van maandag 20 februari 2023 tot en met vrijdag 3 maart 2023. Die werkzaamheden worden enkel toegelaten buiten de begin-en einduren van de scholen. Er is parkeerverbod ter hoogte van de werfzone en inname van één voetpad en een deel van de rijbaan. Ook hier wordt er een veilige doorgang ingericht voor fietsers en voetgangers en doorgaand verkeer blijft steeds mogelijk.

In de Boulengerlaan vanaf huisnummer 64 tot de Jezus-Eiklaan volgen 8 werkdagen binnen de periode van maandag 20 februari 2023 tot en met vrijdag 3 maart 2023. Werkzaamheden worden enkel toegelaten buiten de begin-en einduren van de scholen en er is parkeerverbod ter hoogte van de werfzone, inname van één voetpad en een deel van de rijbaan. En er wordt een veilige doorgang ingericht voor fietsers en voetgangers terwijl doorgaand verkeer blijft steeds mogelijk.

In de E. Hubertilaan tenslotte wordt 3 dagen gewerkt binnen de periode van maandag 6 maart tot en met vrijdag 10 maart 2023. De werkzaamheden worden enkel toegelaten buiten de begin-en einduren van de scholen en er is parkeerverbod ter hoogte van de werfzone. Ook inname van één voetpad en een deel van de rijbaan en er wordt een veilige doorgang ingericht voor fietsers en voetgangers terwijl doorgaand verkeer steeds mogelijk blijft.

49 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page