top of page

39ste Jaarmarkt in Bertem in aantochtBERTEM - Op 24 september kan eenieder in het centrum van Bertem terecht voor een hoop activiteiten tijdens de Jaarmarkt. Reserveer je plaats op de rommelmarkt. Handelaars kunnen zich ook al inschrijven om te sponsoren of een plaatsje te reserveren op de Ellekensmarkt.

Wegens de grote belangstelling is het noodzakelijk uw plaats op voorhand te reserveren. De volgorde van inschrijven is de volgorde van uw standplaats. Doe dit voor vrijdag 17 september via het onlineformulier op www.bertem.be/rommelmarkt. Plaatsing van de rommelmarkt gebeurt vanaf 8 uur. De Ellekensmarkt blijft dan weer een uniek gebeuren met veel sfeer en ambiance. Bertemse handelaars kunnen ook een plek reserveren op de Fr. Dottermansstraat of voor hun handelszaak. Als je de Jaarmarkt sponsort, dan vervalt het standgeld. Inschrijven kan voor 17 september via het online formulier.


Sponsoring

Breng tijdens de Jaarmarkt uw bedrijf, zaak of firma in de belangstelling. Het Jaarmarktcomité biedt twee mogelijkheden aan tot sponsoring: Een spandoek of een paneel (max. 2m) in een van de wedstrijdringen plaatsen, kan voor 50 euro per paneel of spandoek.

In ruil hiervoor wordt je bedrijf vermeld in Info Bertem, de wedstrijdbrochure en op onderleggers in de eetgelegenheden. Inschrijven via www.bertem.be/sponsoringjaarmarkt. Doet u dit voor 13 augustus, dan kan je bedrijf nog vermeld worden in het infoblad.

Meer info: Jaarmarktcomité Bertem, dienst vrije tijd, tel. 016 49 99 98 of vrijetijd@bertem.be

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page