top of page

Vanaf 1 oktober weer volop Cultuurcafé in CC Den BlankOVERIJSE - Het heeft even geduurd maar op 1 oktober opent het Cultuurcafé in CC Den Blank opnieuw de deuren. Met Brouwerij Haacht als concessiehouder en uitbater Marijke Hack staat er een gemotiveerd team klaar dat van het Cultuurcafé opnieuw the place to be wil maken om en rond het Overijsese cultuurhuis.

'Nieuwe uitbater Marijke heeft de nodige ervaring in de horeca en catering. Het enthousiasme om van het Cultuurcafé opnieuw een gezellige ontmoetingsplek te maken ontbreekt alvast niet', klinkt het. Vanaf eind september gaat het Cultuurcafé af en toe al open in een light versie: voor en na elke voorstelling kan je van een drankje genieten, zonder restauratie. Op 1 oktober gaat het team dan ‘voor echt’ van start. Op het menu zal je de gekende bistro-klassiekers vinden, van een lekkere croque tot een smakelijke spaghetti.

Voor en na elke voorstelling kan je in het Cultuurcafé terecht, maar ook in het weekend zijn de deuren open. De precieze openingsuren volgen binnenkort. Blijf op de hoogte via de facebookpagina van het cultuurcafé.

199 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page