top of page

Sint-Jozefsschool Eizer pakt uit met Breekeizer XL de reünieOVERIJSE/EIZER - Afgelopen vrijdag 23 juni werd het erg druk in het centrum van Eizer. De Sint-Jozefsschool gooide immers alle deuren open voor een groots schoolfeest met een daverend optreden van de coverband The Pixels als orgelpunt. Elke parkeerplaats werd er in een mumvan tijd ingenomen.

Het regent dezer dagen schoolfeesten. Overal ballons, vlaggetjes en een bos bewegwijzering naar diverse eet- en drankkramen, attracties, tombola's, en nog een hoop meer. We verlieten even de platgetreden paden en trokken naar een schoolfeest in Eizer alwaar we op een fijne manier werden verwelkomd door de directie en meteen een verfrissend flesje water in de hand gestopt kregen. Voor ons meteen een signaal dat we goed zaten en inderdaad de sfeer was er echt optimaal en met een benaming als 'Breekeizer' wist men daar menigeen te verrassen met een prettige open mind.
Enorme schooltuin

Niet alleen leerlingen en ouders waren er welkom. De uitnodiging was ook gericht aan oud-leerlingen, dorpsgenoten,... eenieder welkom dus. Nooit eerder waren we in die Sint-Jozefsschool die we enkel kenden van er voorbij te rijden als we door Eizer moesten. En dan spreekt het als vanzelf dat je verrast wordt door de enorme tuin achter de speelplaats. Op het feest was die volgestouwd met springkastelen. Voorts enkele traditionals als eendje vissen, schmink, ballenbad, kinderdisco en meer van dat fraais. De dranken waren koel, de frietjes overheerlijk, kortom die Sint-Jozefsschool aan de Duisburgsesteenweg weet hoe je een feestje bouwen moet.437 weergaven0 opmerkingen
bottom of page