top of page

Julien Clerc met Koninklijk Kamerorkest van Wallonië in concert in TerhulpenTERHULPEN - We wippen even de taalgrens over voor een unieke muzikale avond in het park van het Kasteel van Terhulpen. Op zaterdag 27 augustus is Julien Clerc er te gast inclusief Lounge Party met DJ en Food Shoppers.

Na Jane Birkin in 2017 en Roger Hodgson (Supertramp) in 2019, geeft Julien Clerc een uitzonderlijk concert in het kasteel van La Hulpe. Voor dit nieuwe project zal hij zijn grootste successen brengen met begeleing van het Orchestre Royal de Chambre de Wallonie.

Julien Clerc heeft al een halve eeuw vele generaties verleid en zijn tijdloze melodieën raken meer dan ooit een brede publiek. Clerc begon op zijn 24e, Inmiddels is hij vijftig jaar ouder maar hij blijft het métier beheersen. Hij is zelfs weer helemaal top want gaat dit en volgend jaar heel wat concerten in de Benelux afwerken. Zijn toernee brengt hem alzo nog in Vorst Nationaal bij ons en volgend jaar in de Roma in Antwerpen.

In Terhulpen brengt hij nieuw werk maar eveneens zijn grote successen


Julien Clerc in concert op 27 augustus, 16u30 Opening van de deuren van het park van het Kasteel van La Hulpe, Lounge Party met DJ & Food Shoppers, 20u Concert Julien Clerc, 22u30 – 00u30 Last drank – Einde van de avond


Info en tickets enkel via https://www.ticketmaster.be/.../julien-clerc.../34404...


22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page