top of page

Huldenberg op zoek naar poëzie voor eigen GedichtendagHULDENBERG - In 2023 loopt de Poëzieweek van donderdag 26 januari tot en met woensdag 1 februari. Tijdens Poëzieweek bundelen vele poëziepartners in Vlaanderen en Nederland de krachten om poëzie onder de aandacht te brengen. Ook Huldenberg doet dat met een eigen Gedichtendag op zaterdag 4 februari om 20:00 in cultuurzaal Den Elzas.

Net als vier jaar geleden gaan ze daarvoor op zoek naar mensen van hier, inwoners van Huldenberg, naar jou dus. 'Hou je van gedichten? Ken je nog rijmpjes? Is poëzie je geheime liefde? Misschien weet je het zelf nog niet maar hou je straks wél van poëtische teksten… Bezorg ons twee gedichten die je top vindt en wij maken er een heuse voorstelling van. Jij leest voor of laat voorlezen, of zingt of danst je tekst', luidt het.

Het kan alle kanten uit, van Jantje zag eens pruimen hangen tot Guido Gezelle, Paul van Ostaijen of Marieke Lucas Rijneveld. Maar ook teksten van Bob Dylan, Toon Hermans, Kendrick Lamar of Bart Peeters. Of kruip je zelf al eens in de poëtische pen? Laat je pennenvruchten horen! Wij spitsen dankbaar de oren, laten de initiatiefnemers weten.


Inzendingen vóór 27 januari via cultuur@huldenberg.be.


11 weergaven0 opmerkingen
bottom of page