top of page

Druivenfeesten 2022: mix van oude glorie, recenter muzikaal talent en vaste feesteningrediënten
OVERIJSE - Dinsdagavond werd in de nok van De Vuurmolen het programma van de Overijsese Druivenfeesten 2022 openbaar gemaakt. Zoals elk jaar is het ondermeer een trein van muziekoptredens allerhande in een mix van oud en jong geluid.

Elke generatie komt dus aan zijn trekken. De namen zijn deze keer Absynthe Minded, Roland Van Campenhout, Kapitein Winokio, The Pixels, Team Latino, Sam Gooris, Bart Kaël, Blue Thrill, DJ Frakke, Cinema Paradiso, De Mens, Gary Hagger, Marc Dex & Real Time Band, The Skadillacs, De Kreuners, Wim & Charel, Stoomboot, Tiany, Nine 2 Five, De Bonanza's, Kids With Buns, Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob. We hopen dat je dit kan gelukkig maken en dat er her en der toch een artiest mag zitten die je naar waarde schat en wiens repertoire je uit je dak doet gaan.


Gratis

Voor het overige tappen de Druivenfeesten uit de intussen bekende vaatjes als daar zijn het openingsfeest, de verkiezing druivenambassadeur, markten, druivenrun, druivenmis, aperitiefconcert, druivenstoet, Kids Royal, wandel- en fietstocht, Code 3090, druivenkoers en slotshow. 'Weinig nieuws onder de zon' voor de ene, 'beste feesten sinds jaren' voor de ander.

De data nog: van 19 tot en met 24 augustus op de intussen welbekende locaties. 'Helemaal gratis' heet het al moet je natuurlijk je geldbeugel boven halen voor spijs en drank en voor je kids die op de kermismolens willen.


Alle details: www.druivenfeesten.be

208 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page